Ξέρουμε πως η βάπτιση χρειάζεται αρκετή οργάνωση για να έχει επιτυχία. Οι νονοί πρέπει να δημιουργήσουν και να επιλέξουν το βαπτιστικό σύνολο που τους αρέσει και τους εκφράζει.

Ο στόχος μας είναι να μπορείτε να εμπνευστείτε και να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον επιθυμητό συνδυασμό.

Είναι και ένας από τους λόγους που οι συναντήσεις μας γίνονται κατόπιν ραντεβού. Για να έχετε τον απαραίτητο προσωπικό χρόνο μαζί μας.

Η έμπνευση μας πηγάζει από εσάς. Κάθε γνωριμία μας, κάθε πρόσωπο, κάθε λέξη μας δίνει κατεύθυνση. Όταν σχεδιάζουμε μαζί σας ένα βαπτιστικό πακέτο, ακούμε προσεκτικά όλες τις επιθυμίες σας, τις πιο αγαπημένες περιγραφές από αναμνήσεις, χρώματα, ταξίδια και μέρη, υφές ή ακόμα και γνώριμες μυρωδιές, όλα στιγμιαία παίρνουν την θέση τους πάνω σε μια ήδη υπάρχουσα ιδέα ή νέα σκέψη.

Και έτσι γεννιέται η κάθε μας δημιουργία, μέσα από μικρά-μικρά κομμάτια, ένα παζλ αναμνήσεων δικών σας και δικών μας που ενώνονται και δημιουργούν το τελικό αποτέλεσμα. Σχεδιάζουμε όχι μόνοι μας αλλά μαζί σας, με τις δικές μας γνώσεις και το ιδιαίτερο ύφος μας η κάθε δημιουργία γίνεται μοναδική και ξεχωριστή και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα αφήσει υπέροχες αναμνήσεις συνοδεύοντας σας σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Για το ραντεβού σας καλέστε μας στο 2130033327 ή αφήστε το μήνυμα σας.