Ποιος από μας δεν θυμάται τον εαυτό του μικρό να παίζει ξέγνοιαστος σε έναν κήπο, φτιάχνοντας με το μυαλό του απίστευτες ιστορίες;


The Garden of Childhood Collection

 

Μια συλλογή που αγαπήθηκε στιγμιαία μιας και εκφράζει τη φαντασία, την αθωότητα και τις μνήμες από την ανέμελη παιδική ζωή μας.

 

«Παραμυθένια αίσθηση», «ονειρικά χρώματα», «ιδιαίτερα σχέδια» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια σας για αυτή την συλλογή.

 

Όλες οι συλλογές έχουν σαν σκοπό να μας ταξιδεύουν πίσω στα χρόνια της αθωότητας, διατηρώντας την ποιότητα στα υφάσματα και τις περίτεχνες δαντέλες αλλά και την ιδιαιτερότητα στα κεντήματα. Κάθε σχέδιο είναι μοναδικό και με δικό του χαρακτήρα, έχει να πει την ιστορία του και αυτό γιατί γίνεται μελέτη σε κάθε στάδιο της δημιουργίας του.Φέτος η ανταπόκριση, η αγάπη καθώς και ο ενθουσιασμός που δείχνετε κάθε φορά μας συγκίνησε και μας οδήγησε σε μια σκέψη.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε για εσάς μια νέα κατηγορία στην ιστοσελίδα μας, Sweet Prices. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε κομμάτια από τις συλλογές που αγαπήσατε και βγήκαν γρήγορα sold out ή δεν είχατε προλάβει, ή δεν ήσασταν στην παρέα μας ακόμη!

 

Αυτή τη Δευτέρα 21/11/22 η νέα κατηγορία θα ανοίξει τις πόρτες της online και για αυτό δουλεύουμε πυρετωδώς για να την ολοκληρώσουμε.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αυτή είναι μόνο η αρχή σε μία σειρά από φανταστικά πράγματα που έρχονται!